Valid XHTML 1.0 Transitional

 

 

Sisteme neconventionale

Descriere generala a sistemelor neconventionale (consultanta tehnica, proiectare, livrare de echipamente, montaj, garantie si postgarantie) - sectiune in constructie. Va rugam sa reveniti.

 

Sisteme neconventionale pentru domeniul industrial

Ilustram aplicatiile sistemelor neconventionale in domeniul industrial printr-un exemplu de aplicatie de ventilatie si racire evaporativa (adiabatica) a unei hale industriale.

Sistemul montat consta in 2 aparate de racire evaporativa (adiabatica) a aerului montate pe acoperisul halei. La acestea sint racordate tubulaturi rectangulare din tabla zincata si difuzoare cu refulare pe 6 directii si jaluzele reglabile. Reglarea temperaturii aerului si a debitului de aer introdus se face cu un regulator electronic.

Studiu de caz "Racire evaporativa (adiabatica) hala industriala ELTEC"

Galerie foto - Racire evaporativa (adiabatica) hala industriala ELTEC

 

Sisteme neconventionale pentru spatii comerciale

Descriere sisteme neconventionale pentru spatii comerciale - sectiune in constructie. Va rugam sa reveniti.

 

Sisteme neconventionale rezidentiale

Exista si solutii complexe de ventilare rezidentiala, care incep sa fie folosite si la noi in tara, constind in asigurarea permanenta a unei rate de schimb a aerului cu ajutorul unei centrale de tratare (cu recuperator de caldura). In acest caz calitatea aerului introdus poate fi considerabil imbunatatita prin filtrare si tratare. O solutie eficienta si ecologica de tratare o constituie puturile canadiene, care, cu o investitie relativ mica, asigura, practic fara costuri de exploatare, o temperatura constanta a aerului introdus in cladire.

Studiu de caz - Put canadian

Galerie foto - Put canadian

 

Revizii si reparatii sisteme pentru instalatii rezidentiale

Suntem autorizati sa executam verificarea tehnica periodica si autorizarea functionarii pentru: cazane murale sau de pardoseala pentru incalzire centrala cu tiraj fortat sau natural cu P< 70kW; cazane de pardoseala pentru incalzire centrala cu P cuprinsa intre 70-300 kW; incalzitoare de apa instantanee sau cu acumulare pentru apa menajera cu V<1000L si P< 300kW; tuburi/panouri radiante cu P<300 kW ... citeste mai multe detalii

Despre noi Proiectare si consultanta Ventilatie si climatizare Sisteme de incalzire Sisteme neconventionale Instalatii de apa si canalizare Revizii si reparatii Studii de caz Parteneri Aplicatii industriale Aplicatii comerciale Aplicatii rezidentiale Noutati Contact