Valid XHTML 1.0 Transitional

 

 

FERROLI - Partener Tihe Serv

Compania Ferroli si-a inceput activitatea in 1955, in regiunea Friuli din Italia, zona cu traditie in prelucrarea fierului si a cuprului. Fratii Dante, Leonardo si Luigi Ferroli au intuit dezvoltarea viitoare a pietei sistemelor de incalzire rezidentiala si industriala.

Pachete promotionale Ferroli

In parteneriat cu Ferroli, Tihe Serv va propune urmatoarele pachete promotionale:

  • DP cazan pe lemne cu gazeificare + TV LCD;
  • sisteme de incalzire cu peleti.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati

Tenacitatea, entuziasmul si spiritul intreprinzator al lui Dante Ferroli au transformat in decursul timpului firma Ferroli intr-un brand de renume pe piata internationala.

Avand sediul central in San Bonifacio (Verona), Grupul Ferroli acopera o suprafata de productie de peste 100.000 mp si dispune de peste 1700 angajati. Oferta Grupului acopera o gama vasta de produse fabricate in conformitate cu cele mai inalte tehnologii si cu un excelent raport pret/calitate.

Ferroli Romania a fost infiintata in 1998 si functioneaza ca filiala nationala a Grupului Ferroli. Societatea noastra furnizeaza pentru piata interna toata gama de produse Ferroli in domeniile:

  • Incalzire Rezidentiala;
  • Climatizare Rezidentiala;
  • Incalzire Industriala;
  • Climatizare Industriala;
  • Sisteme Solare.

Pagina web www.ferroli.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile referitoare la produsele, reteaua de vanzare si service, tendintele de dezvoltare si extindere la nivel national ale firmei noastre.

Pagina web www.ferroli.ro va sta la dispozitie cu toate informatiile referitoare la produsele, reteaua de vanzare si service, tendintele de dezvoltare si extindere la nivel national ale firmei noastre.

Inapoi la pagina Parteneri

Despre noi Proiectare si consultanta Ventilatie si climatizare Sisteme de incalzire Sisteme neconventionale Instalatii de apa si canalizare Revizii si reparatii Studii de caz Parteneri Aplicatii industriale Aplicatii comerciale Aplicatii rezidentiale Noutati Contact