Valid XHTML 1.0 Transitional

 

 

Lindab - Partener Tihe Serv

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab AB Suedia care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, avand ca materie prima tabla de otel. Strategia companiei este de a oferi cea mai buna solutie si cel mai eficient raport pret unitar – calitate, motto-ul sau fiind: “produsul potrivit la locul potrivit si la momentul potrivit”.
Oferta Lindab este axata pe doua coordonate majore ale cerintelor actuale ale pietei de constructii - sistemele metalice pentru constructii si ventilatii.

Proiect de referinta "PAXAR"

Studiu de caz incalzire ventilatie "PAXAR" 

Lindab doreste sa multumeasca partenerului sau Tihe Serv PLOIESTI pentru profesionalismul de care a dat dovada in realizarea acestui proiect de referinta (articol publicat in revista Tehnica Instalatiilor nr. 7(38)/2006)

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati

Divizia Profile produce si promoveaza o gama completa de sisteme metalice pentru constructiile civile si industriale, materializate intr-o gama larga de produse al caror numitor comun sunt garantia acordata de producator de 15 ani, durata de viata estimata la peste 50 de ani, protectia multistrat pe baza de poliester a tablei de otel si aspectul estetic inconfundabil.

Prin intermediul Diviziei Ventilatii, Lindab promoveaza o viata mai curata si mai sanatoasa in mediile interne, indiferent ca este vorba de locuinte, spatii de lucru sau spatii publice. In acest scop, Lindab a dezvoltat o gama de produse si servicii care raspund si celor mai exigente cerinte de confort ale beneficiarilor sai industriali sau casnici. 

Inapoi la pagina Parteneri

Despre noi Proiectare si consultanta Ventilatie si climatizare Sisteme de incalzire Sisteme neconventionale Instalatii de apa si canalizare Revizii si reparatii Studii de caz Parteneri Aplicatii industriale Aplicatii comerciale Aplicatii rezidentiale Noutati Contact