TIHE - Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 2

Citeste aceasta Referinta ALSTOM GENERAL TURBO - Studiu publicat pe site-ul RWT

Inapoi la Studii de caz

 

Referinta ALSTOM GENERAL TURBO - Studiu publicat pe site-ul RWT

In toamna anului 2011, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 98 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat de catre firma TIHE SERV SRL in anul 2011, punerea in functiune avand loc in luna Noiembrie 2012. Solutia tehnica a fost elaborata de firma RWT, solutie care s-a dovedit deosebit de eficienta.

Prin executia acestui proiect SC ALSTOM GENERAL TURBO SA a obtinut o eficienta foarte buna in sistemul de incalzire si un grad sporit de confort al angajatilor. Datorita colaborarii foarte bune si a rezultatelor obtinute in urma investitiei facute, SC ALSTOM GENERAL TURBO SA are in vedere extinderea procesului de modernizare a sistemului de incalzire. Acest nou proiect se va realiza tot iu colaborarea SC RWT SRL.

Concluzionand, secretul relatiei de succes dintre cele doua societati se poate defini simplu prin incredere, profesionalism si calitate. SC RWT este un furnizor complet de solutii si echipamente pe care-l recomand celor care isi doresc investitii sigure, eficiente si fara batai de cap.

SPECIFICATIILE PROIECTULUI

 • Suprafata încalzita: 7560m2

 • Puterea totala instalata: 2646 kW

 • Înaltimea medie a halei: 15m

 • Temperatura de confort: +12°C

 • Tipul de panouri ceramice: SBM 98 B64-2SX

 • Controlul temperaturii: 2 MTH 150

 • Tipul de gaz Gaz natural: G20

 • Data de instalare: Ianuarie 2011

CARACTERISTICILE INSTALATIEI SBM

 • Panouri radiante ceramice de înalta performanta;

 • Panouri radiante cu doua trepte de functionare;

 • 2 zone încalzite independent, cu programare functie de temperatura si programe de lucru.

ALSTOM GENERAL TURBO este o societate infiintata in 1984 in joint-venture dintre ALSTOM (51%) si GENERAL TURBO (49%), activitatea demarand in februarie 1996. Situata in Bucuresti, pe platforma industriala IMGB, ALSTOM GENERAL TURBO ocupa o suprafata de 11500 m2. Personalul ALSTOM GENERAL TURBO (173 persoane) are solide cunostinte tehnice si o vasta experienta in generatoare si motoare sincrone din Romania.

Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz

Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 2

Montajul instalatiei cu panouri radiante a fost realizat de compania TIHE SERV din Ploiesti, specializata in instalatii de incalzire, ventilatie-climatizare, apa-canal si gaz.

Citeste aceasta Referinta ALSTOM GENERAL TURBO - Studiu publicat pe site-ul RWT

Inapoi la Studii de caz

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

 
Despre noi Proiectare si consultanta Ventilatie si climatizare Sisteme de incalzire Sisteme neconventionale Instalatii de apa si canalizare Revizii si reparatii Studii de caz Parteneri Aplicatii industriale Aplicatii comerciale Aplicatii rezidentiale Noutati Contact