TIHE - Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 3

Citeste aceasta Referinta TURBOMECANICA - Studiu publicat pe site-ul RWT

Inapoi la Studii de caz

 

Referinta TURBOMECANICA - Studiu publicat pe site-ul RWT

In toamna anului 2011, SC Turbomecanica SA a solicitat SC RWT SRL realizarea unui proiect de incalzire a halelor de productie. Acest proiect s-a concretizat prin semnarea unui contract de furnizare si montaj a 63 de panouri radiante ceramice. Montajul a fost realizat in doua etape.

In prima etapa au fost montate 43 de panouri radiante finalizata la finele anului 2011. In a doua s-au mai montat inca 20 panouri radiante finalizata la sfarsitul anului 2012. Prin executia acestui proiect SC Turbomecanica SA a obtinut o eficienta foarte buna in sistemul de incalzire si o reducere substantiala a consumului de gaze.

Datorita colaborarii foarte bune cu SC RWT SRL, SC Turbomecanica SA are in vedere extinderea procesului de modernizare a sistemului de incalzire, prin realizarea unei noi etape de colaborare cu SC RWT SRL.

SPECIFICATIILE PROIECTULUI

 • Suprafata încalzita: 3830 m2

 • Puterea totala instalata: 958,5 kW

 • Înaltimea medie a halei: 13m

 • Temperatura de confort: +16°C

 • Tipul de panouri ceramice SBM: 28 B64-2SX, 15 B32-2SX

 • Controlul temperaturii: 3 MTH 150

 • Tipul de gaz Gaz natural: G20

 • Data de instalare: 2011 / 2012

CARACTERISTICILE INSTALATIEI SBM

 • Panouri radiante ceramice de înalta performanta;

 • Panouri radiante cu doua trepte de functionare;

 • 2 zone încalzite independent, cu programare functie de temperatura si programe de lucru.

Turbomecanica a fost infiintata in anul 1975, pentru a produce motoare, ansambluri mecanice si echipamente pentru aeronave. În perioada 1975 – 1977 s-a numit Fabrica de Motoare Bucuresti, iar in perioada 1977 – 1990 Turbomecanica Bucuresti. Din noiembrie 1990 a devenit societate pe actiuni. Turbomecanica este o companie producatoare de componente pentru aeronave din Romania. Turbomecanica este unicul producator de motoare cu turbina de gaze si ansambluri mecanice pentru aeronave din industria romaneasca. Compania produce pentru Rolls-Royce componente de motoare de aviatie. Parteneriatul dintre cele doua companii dateaza de 30 de ani, odata cu acordarea licentei Rolls-Royce pentru fabricatia motorului Viper 632 cu postcombustie si a motorului turboreactor civil Spey, Turbomecanica devenind, dupa 1990, furnizor al companiei britanice.

Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 3

Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 3

Sistem de incalzire cu panouri radiante ceramice pe gaz 3

Montajul instalatiei cu panouri radiante a fost realizat de compania TIHE SERV din Ploiesti, specializata in instalatii de incalzire, ventilatie-climatizare, apa-canal si gaz.

Citeste aceasta Referinta TURBOMECANICA - Studiu publicat pe site-ul RWT

Inapoi la Studii de caz

 

Valid XHTML 1.0 Transitional

 

 
Despre noi Proiectare si consultanta Ventilatie si climatizare Sisteme de incalzire Sisteme neconventionale Instalatii de apa si canalizare Revizii si reparatii Studii de caz Parteneri Aplicatii industriale Aplicatii comerciale Aplicatii rezidentiale Noutati Contact